С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Алпийски ски

ТРЕНЬОРСКИ СЪВЕТ

Треньорски съвет по ски алпийски дисциплини - национални отбори

Треньорският съвет по ски алпийски дисциплини - национални отбори е експертен съвет към БФ Ски. В състава на същия са включени действащи треньори на Българските национални отбори по ски алпийски дисциплини към БФ Ски.

Основната цел на треньорския съвет по ски алпийски дисциплини е периодично да обсъжда и анализира спортносъстезателната дейност на състезателите от националните отбори.

Треньорски съвет по ски алпийски дисциплини - ски клубове

Треньорският съвет по ски алпийски дисциплини - ски клубове е помощен орган към БФ Ски. В състава му влизат действащи треньори, представители на водещи ски клубове в страната, определени на базата на следните критерии:

  • Действащи треньори по направлението, назначени на трудов договор
  • Учебно-тренировъчни план-програми
  • Брой състезатели от отделните възрастови групи (момичета и момчета)
  • Налична материална база – треньорско оборудване (колове, дрелки и т. н.)

Основната цел на треньорския съвет по ски алпийски дисциплини е да интегрира и съгласува спортно-състезателната дейност на състезателите от всички възрастови групи към ски клубовете и ски центровете в страната, като се ръководи от принципите и политиката на БФ Ски.

Треньорският съвет се свиква и събира периодично след обявяване на определна дата и място за провеждането му.

Съставът, решенията и протоколите от заседанията на Треньорския съвет се публикуват в раздела Нормативна база.

генерални спонсори
партньори