С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Пампорово прие Държавното първенство по ски за момичета и момчета U14-U16

 Пампорово е домакин днес и утре на Държавното първенство по ски за момичета и момчета до 14 и до 16 г.

В гигантския слалом на писта „Стената“, при момичетата до 14 г първа е Александра Митова (Витоша ски), пред Маргарита Беязова (Мотен) и Катерина Костова (Пампорово).

В същата възрастова група при момчетата, първи е Милуш Панчев (Юлен), пред Димитър Божков (Рилец Самоков) и Иван Обецанов (Юлен).

Шампионка при момичетата до 16 г е Ева Колева (Витоша ски), пред Елена Главчева (Юлен) и Елена Кръшняк (Мотен).

Първи при момчетата старша е Аспарух Соколов (Витоша ски), пред Боян Гребенчарски (Витоша ски) и Георги Ковачки (Боровец).

Всички резултати може да намерите на www.bfski.com. Организатори на първенството са БФСки и Пампорово АД. Утре ще се проведе и слаломът.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Перспективите пред България да бъде домакин на Зимните младежки олимпийски игри през 2028 г. бяха обсъдени на работна среща в президентската институция

България разполага с голям потенциал и отлични природни условия за организирането и провеждането на Зимни младежки олимпийски игри

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

генерални спонсори
партньори