С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Пампорово прие Държавното първенство по ски за момичета и момчета U14-U16

 Пампорово е домакин днес и утре на Държавното първенство по ски за момичета и момчета до 14 и до 16 г.

В гигантския слалом на писта „Стената“, при момичетата до 14 г първа е Александра Митова (Витоша ски), пред Маргарита Беязова (Мотен) и Катерина Костова (Пампорово).

В същата възрастова група при момчетата, първи е Милуш Панчев (Юлен), пред Димитър Божков (Рилец Самоков) и Иван Обецанов (Юлен).

Шампионка при момичетата до 16 г е Ева Колева (Витоша ски), пред Елена Главчева (Юлен) и Елена Кръшняк (Мотен).

Първи при момчетата старша е Аспарух Соколов (Витоша ски), пред Боян Гребенчарски (Витоша ски) и Георги Ковачки (Боровец).

Всички резултати може да намерите на www.bfski.com. Организатори на първенството са БФСки и Пампорово АД. Утре ще се проведе и слаломът.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

ФИС с отлична оценка за детските стартове по ски за Купа „Капи“

Най-голямото международно състезание по ски за деца в България – купа „Капи“ събра в Банско 200 таланти от рекордните за този ранг надпревари 12 държави. Организатори на събитието бяха „Юлен“ АД и БФСки.

Купа „Пампорово“ събра за 2 слалома талантите в ските до 16 г

Купа „Пампорово“ събра за два слалома младите ни таланти в ските до 14 и до 16 години.

БФСки проведе днес общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес общо събрание във връзка с изискване в програмата за финансиране на спортните клубове на Министерството на младежта и спорта.

генерални спонсори
партньори