С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Камен Златков със силен финал в Европейската купа

Камен Златков направи пореден силен старт в Европейската купа. В слалома от финалите в Нарвик (Нор), националът ни бе седми след първия манш, но във втория допусна грешки и остана осми, което е вторият по сила резултат в кариерата му за ЕК. Победата днес бе за Йоахим Саларич (Исп). В генералното класиране за Европейската купа, Златков завърши на 18-то място със 110 т, което е рекорд за него. Носител на ЕК в слалома е Халвор Гунлейксруд (Нор) с 397 т.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

„Научи се да караш ски“ на Беклемето преключи със 188 обучени деца

Точно 188 деца от 1 до 4 клас завършиха своето обучение на Беклемето по ски и ски бягане в 15-ото издание на „Научи се да караш ски“.

Алберт Попов получи приза за „Спортист №1 на София“ за 2023 г

Попов заслужи признанието „Спортист №1 на София за 2023 г.“ с първия си подиум в Световната купа по алпийски ски при третото място на слалома в Палисейдс Тахо и с 15-ата позиция в крайното класиране за дисциплината през сезона.

 

243 745 лв. за деца в нужда събраха на благотворителна вечеря в Банско

На 10 февруари 2024 г. Visa България, Българската федерация по ски (БФСки) и Fibank (Първа инвестиционна банка) организираха специална гала вечеря, която обедини известни личности около кауза на Българската спортна федерация за деца и младежи в риск.

 

генерални спонсори
партньори