С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Призьори в слаломите за купа „Бороспорт“

Боровец бе домакин на 16-17 март на слаломите в алпийските ски за купа „Бороспорт“ (мъже и жени и U18,U21), които са от календара на ФИС. В първия слалом при мъжете победата бе за Константин Стоилов (Витоша ски), пред Иван Главчев (Юлен) и Борислав Хаджистоянов (Юлен). При жените първа бе Юлия Златкова (Юлен), пред Лирика Дева (Косово) и Силвия Маджарска (Чамкория). В слалома проведен днес пръв при мъжете е Калин Златков (Юлен), пред Борислав Хаджистоянов (Юлен) и Иван Главчев (Юлен). При дамите победата отново е за Юлия Златкова (Юлен), пред Силвия Маджарска (Чамкория) и Росица Мирчева (Чамкория). Организатори на купа „Бороспорт“ са Бороспорт АД и БФСки. Сред връчилите призовете на най-добрите бяха Георги Кочов, директор на Бороспорт АД и Виктор Гичев, рейс директор на състезанието. Всички резултати са на www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Калин Златков и Юлия Златкова спечелиха Балканската купа

Националите Калин Златков и Юлия Златкова (Юлен) са носителите на Балканската купа за сезон 2022/23.

Алберт Попов с престижното звание „Почетен гражданин на Банско“

Алберт Попов получи преди минути престижното звание „Почетен гражданин на Банско“.

Бертани и Шепа са първи в гигантския слалом за купа Пирин в Банско

Луиза Бертани (България – Витоша ски) и Дени Шепа (Албания) спечелиха днешните гигантски слаломи в Банско за купа Пирин и Балканската купа.

генерални спонсори
партньори