С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Призьори в слаломите за купа „Бороспорт“

Боровец бе домакин на 16-17 март на слаломите в алпийските ски за купа „Бороспорт“ (мъже и жени и U18,U21), които са от календара на ФИС. В първия слалом при мъжете победата бе за Константин Стоилов (Витоша ски), пред Иван Главчев (Юлен) и Борислав Хаджистоянов (Юлен). При жените първа бе Юлия Златкова (Юлен), пред Лирика Дева (Косово) и Силвия Маджарска (Чамкория). В слалома проведен днес пръв при мъжете е Калин Златков (Юлен), пред Борислав Хаджистоянов (Юлен) и Иван Главчев (Юлен). При дамите победата отново е за Юлия Златкова (Юлен), пред Силвия Маджарска (Чамкория) и Росица Мирчева (Чамкория). Организатори на купа „Бороспорт“ са Бороспорт АД и БФСки. Сред връчилите призовете на най-добрите бяха Георги Кочов, директор на Бороспорт АД и Виктор Гичев, рейс директор на състезанието. Всички резултати са на www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

Банско приема за първи път световна и европейска купа по сноуборд

Българската федерация по ски получи поредно признание по време на календарната конференция на ФИС в Порторож.

генерални спонсори
партньори