С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Призьори в слаломите за купа „Бороспорт“

Боровец бе домакин на 16-17 март на слаломите в алпийските ски за купа „Бороспорт“ (мъже и жени и U18,U21), които са от календара на ФИС. В първия слалом при мъжете победата бе за Константин Стоилов (Витоша ски), пред Иван Главчев (Юлен) и Борислав Хаджистоянов (Юлен). При жените първа бе Юлия Златкова (Юлен), пред Лирика Дева (Косово) и Силвия Маджарска (Чамкория). В слалома проведен днес пръв при мъжете е Калин Златков (Юлен), пред Борислав Хаджистоянов (Юлен) и Иван Главчев (Юлен). При дамите победата отново е за Юлия Златкова (Юлен), пред Силвия Маджарска (Чамкория) и Росица Мирчева (Чамкория). Организатори на купа „Бороспорт“ са Бороспорт АД и БФСки. Сред връчилите призовете на най-добрите бяха Георги Кочов, директор на Бороспорт АД и Виктор Гичев, рейс директор на състезанието. Всички резултати са на www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

„Научи се да караш ски“ на Беклемето преключи със 188 обучени деца

Точно 188 деца от 1 до 4 клас завършиха своето обучение на Беклемето по ски и ски бягане в 15-ото издание на „Научи се да караш ски“.

Алберт Попов получи приза за „Спортист №1 на София“ за 2023 г

Попов заслужи признанието „Спортист №1 на София за 2023 г.“ с първия си подиум в Световната купа по алпийски ски при третото място на слалома в Палисейдс Тахо и с 15-ата позиция в крайното класиране за дисциплината през сезона.

 

243 745 лв. за деца в нужда събраха на благотворителна вечеря в Банско

На 10 февруари 2024 г. Visa България, Българската федерация по ски (БФСки) и Fibank (Първа инвестиционна банка) организираха специална гала вечеря, която обедини известни личности около кауза на Българската спортна федерация за деца и младежи в риск.

 

генерални спонсори
партньори