С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

80 таланти стартираха в третото издание на „Купа Радо Янков“

Третото издание на „Купа Радо Янков“ по сноуборд събра на писта „Стената“ в Пампорово 80 таланти. Тази година освен момичета и момчета (U8 и U11), момичета и момчета младша (U13), момичета и момчета старша (U15) за първи път стартираха и юноши и девойки (U19). Новост сега бе и форматът на състезанието, което се проведе в паралелен слалом. Както на Световна купа и тук имаше квалификации и финали, преминали с много емоции сред състезатели и публика. Сред гостите на носителят на Световната купа в паралелните дисциплини за 2016 Радослав Янков бяха олимпийската шампионка по биатлон от Нагано’98 Екатерина Дафовска, кметът на Чепеларе Боран Хаджиев и легендарният Кръстьо Вангелов. Атрактивната надпревара бе организирана от Радо Янков и неговия треньор Георги Атанасов с подкрепата на „Пампорово“ АД и приятели, и много доброволци. Пълните резултати може да видите на сайта www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Пешков и Димитрова спечелиха масовия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Даниел Пешков и Валентина Димитрова спечелиха масовия старт на 10 км (свободен стил) при мъжете и жените от втория ден на Купа „Рол ски“ в Сапарева баня.

Калина Недялкова спечели първия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Националката Калина Недялкова спечели първия старт при жените от Купа „Рол ски“ в Сапарева баня.

Владимир Зографски с трета победа във веригата Гран при

Владимир Зографски продължи и днес доминацията си в лятната верига Гран При по ски-скок.

генерални спонсори
партньори