С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

80 таланти стартираха в третото издание на „Купа Радо Янков“

Третото издание на „Купа Радо Янков“ по сноуборд събра на писта „Стената“ в Пампорово 80 таланти. Тази година освен момичета и момчета (U8 и U11), момичета и момчета младша (U13), момичета и момчета старша (U15) за първи път стартираха и юноши и девойки (U19). Новост сега бе и форматът на състезанието, което се проведе в паралелен слалом. Както на Световна купа и тук имаше квалификации и финали, преминали с много емоции сред състезатели и публика. Сред гостите на носителят на Световната купа в паралелните дисциплини за 2016 Радослав Янков бяха олимпийската шампионка по биатлон от Нагано’98 Екатерина Дафовска, кметът на Чепеларе Боран Хаджиев и легендарният Кръстьо Вангелов. Атрактивната надпревара бе организирана от Радо Янков и неговия треньор Георги Атанасов с подкрепата на „Пампорово“ АД и приятели, и много доброволци. Пълните резултати може да видите на сайта www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори