С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Бертани и Шепа са първи в гигантския слалом за купа Пирин в Банско

Луиза Бертани (България – Витоша ски) и Дени Шепа (Албания) спечелиха днешните гигантски слаломи в Банско за купа Пирин и Балканската купа. Участие при мъжете взеха 40 алпийци от 12 нации. Дени Шепа спечели с време 1:54,55 мин, пред Камен Златков (Мотен) – 1:57,06 мин и Калин Златков (Юлен) – 1:57,43
При жените победата е за Луиза Бертани (България - Витоша ски) с време 1:57,27 мин. Втора е Анина Цурбриген (Швейц) с 1:58,88 мин, а трета е Диана Рентеа (Рум) с 2:06,58 мин. Участие взеха 20 жени от 8 държави.

Организатори са Юлен АД и БФски. Утре стартовете в Банско продължават със слалом за купа Пирин и Балканската купа.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори