С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Приключи финалният лагер от „Научи се да караш ски“

Днес на Банско приключи финалният лагер от 14-ото издание на проекта на БФСки и ММС „Научи се да караш ски“. В 4-дневния лагер участие взеха най-добре представилите се във финалните състезания момичета и момчета от зоните Банско, Боровец, Пампорово, Витоша и Троян. На Банско, те бяха обучавани от професионалните инструктори на „Юлен“, и бяха настанени в 4-звезден хотел.
Лагерът бе безплатен за всички участници, като емоциите на пистите и извън тях бяха много. На финала учениците получиха награди от спонсора на програмата А1, БФски и грамоти от „Юлен“.
Тази година участие в „Научи се да караш ски“ взеха 2330 деца от ски зоните Банско, Боровец, Пампорово, Витоша и Троян, и малките населени места около тях.
За 14 години през проекта са обучени безплатно над 40 000 деца. Най-социално насочената програма на БФСки - „Научи се да караш ски“ е финансирана от Министерството на младежта и спорта, Федерацията и се осъществява с подкрепата на А1 и Регионалните управления по образованието.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Банско приема за първи път световна и европейска купа по сноуборд

Българската федерация по ски получи поредно признание по време на календарната конференция на ФИС в Порторож.

Талантите ни в сноуборда са отбор на месец март

Младите ни звезди в сноуборда Тервел Замфиров, Кристиан Георгиев, Петър Гергьовски и Александър Кръшняк спечелиха 9 гласа от общо 25 на спортните редакции в анкетата на Пресклуб „България“ за март.

Българска федерация по ски отпразнува своя 100-годишен юбилей

Българската федерация по ски отпразнува подобаващо своя 100-годишен юбилей.

генерални спонсори
партньори