С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Приключи финалният лагер от „Научи се да караш ски“

Днес на Банско приключи финалният лагер от 14-ото издание на проекта на БФСки и ММС „Научи се да караш ски“. В 4-дневния лагер участие взеха най-добре представилите се във финалните състезания момичета и момчета от зоните Банско, Боровец, Пампорово, Витоша и Троян. На Банско, те бяха обучавани от професионалните инструктори на „Юлен“, и бяха настанени в 4-звезден хотел.
Лагерът бе безплатен за всички участници, като емоциите на пистите и извън тях бяха много. На финала учениците получиха награди от спонсора на програмата А1, БФски и грамоти от „Юлен“.
Тази година участие в „Научи се да караш ски“ взеха 2330 деца от ски зоните Банско, Боровец, Пампорово, Витоша и Троян, и малките населени места около тях.
За 14 години през проекта са обучени безплатно над 40 000 деца. Най-социално насочената програма на БФСки - „Научи се да караш ски“ е финансирана от Министерството на младежта и спорта, Федерацията и се осъществява с подкрепата на А1 и Регионалните управления по образованието.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки уважи тържеството за 70 години на катедра „Снежни спортове“ на НСА

Българската федерация по ски уважи тържеството по повод 70 години на катедра „Зимни спортове“ на НСА „Васил Левски“.

Съветът на ФИС потвърди: Банско и Пампорово взимат стартове за Световната купа през сезон 2023/24

Съветът на Международната федерация по ски и сноуборд потвърди календарите за Световната купа за сезон 2023/24.

Томас Бах пожела на Алберт Попов и Радослав Янков да спечелят медали от игрите в Милано и Кортина 2026

Президентът на Международния олимпийски комитет (МОК), Томас Бах се срещна с топ състезателите на Българската федерация по ски (БФСки) Алберт Попов и Радослав Янков

генерални спонсори
партньори