С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Приключи финалният лагер от „Научи се да караш ски“

Днес на Банско приключи финалният лагер от 14-ото издание на проекта на БФСки и ММС „Научи се да караш ски“. В 4-дневния лагер участие взеха най-добре представилите се във финалните състезания момичета и момчета от зоните Банско, Боровец, Пампорово, Витоша и Троян. На Банско, те бяха обучавани от професионалните инструктори на „Юлен“, и бяха настанени в 4-звезден хотел.
Лагерът бе безплатен за всички участници, като емоциите на пистите и извън тях бяха много. На финала учениците получиха награди от спонсора на програмата А1, БФски и грамоти от „Юлен“.
Тази година участие в „Научи се да караш ски“ взеха 2330 деца от ски зоните Банско, Боровец, Пампорово, Витоша и Троян, и малките населени места около тях.
За 14 години през проекта са обучени безплатно над 40 000 деца. Най-социално насочената програма на БФСки - „Научи се да караш ски“ е финансирана от Министерството на младежта и спорта, Федерацията и се осъществява с подкрепата на А1 и Регионалните управления по образованието.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Зографски със 17-то място на голямата шанца в Рука

Владимир Зографски зае 17-то място във втория старт за Световната купа за новия сезон на голямата шанца в Рука (Финл).

Алберт Попов продължава с тренировките в Кабдалис

Най-добрият български алпиец Алберт Попов продължава тренировките в шведския курорт Кабдалис. Попов и неговият екип са там вече втора седмица.

Даниел Пешков и Калина Недялкова с по 2 титли от държавното с ролкови ски

Даниел Пешков (Банско) и Калина Недялкова (Александър Логистик) спечелиха до момента по две титли от лятното държавно по ски бягане с ролкови ски.

генерални спонсори
партньори