С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Приключи финалният лагер от „Научи се да караш ски“

Днес на Банско приключи финалният лагер от 14-ото издание на проекта на БФСки и ММС „Научи се да караш ски“. В 4-дневния лагер участие взеха най-добре представилите се във финалните състезания момичета и момчета от зоните Банско, Боровец, Пампорово, Витоша и Троян. На Банско, те бяха обучавани от професионалните инструктори на „Юлен“, и бяха настанени в 4-звезден хотел.
Лагерът бе безплатен за всички участници, като емоциите на пистите и извън тях бяха много. На финала учениците получиха награди от спонсора на програмата А1, БФски и грамоти от „Юлен“.
Тази година участие в „Научи се да караш ски“ взеха 2330 деца от ски зоните Банско, Боровец, Пампорово, Витоша и Троян, и малките населени места около тях.
За 14 години през проекта са обучени безплатно над 40 000 деца. Най-социално насочената програма на БФСки - „Научи се да караш ски“ е финансирана от Министерството на младежта и спорта, Федерацията и се осъществява с подкрепата на А1 и Регионалните управления по образованието.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори