С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Томас Бах пожела на Алберт Попов и Радослав Янков да спечелят медали от игрите в Милано и Кортина 2026

Президентът на Международния олимпийски комитет (МОК), Томас Бах се срещна с топ състезателите на Българската федерация по ски (БФСки) Алберт Попов и Радослав Янков, както и с ръководството на федерацията ни в лицето на председателя Цеко Минев и неговия заместник Георги Бобев. Това стана по време на тържеството в Централния военен клуб в София посветено на 100-годишнината на Българския олимпийски комитет (БОК).
"Говорихме си с Томас Бах за това колко е важно Витоша да първия голям ски център в близост до европейска столица, разказа Алберт Попов. - Президентът на МОК ни пожела на мен и Радо Янков да се върнем с по един медал от следващата зимна олимпиада в Милано и Кортина". По време на тържеството Попов и Янков разговаряха и с президента на Република България Румен Радев.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Зографски със 17-то място на голямата шанца в Рука

Владимир Зографски зае 17-то място във втория старт за Световната купа за новия сезон на голямата шанца в Рука (Финл).

Алберт Попов продължава с тренировките в Кабдалис

Най-добрият български алпиец Алберт Попов продължава тренировките в шведския курорт Кабдалис. Попов и неговият екип са там вече втора седмица.

Даниел Пешков и Калина Недялкова с по 2 титли от държавното с ролкови ски

Даниел Пешков (Банско) и Калина Недялкова (Александър Логистик) спечелиха до момента по две титли от лятното държавно по ски бягане с ролкови ски.

генерални спонсори
партньори