С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Томас Бах пожела на Алберт Попов и Радослав Янков да спечелят медали от игрите в Милано и Кортина 2026

Президентът на Международния олимпийски комитет (МОК), Томас Бах се срещна с топ състезателите на Българската федерация по ски (БФСки) Алберт Попов и Радослав Янков, както и с ръководството на федерацията ни в лицето на председателя Цеко Минев и неговия заместник Георги Бобев. Това стана по време на тържеството в Централния военен клуб в София посветено на 100-годишнината на Българския олимпийски комитет (БОК).
"Говорихме си с Томас Бах за това колко е важно Витоша да първия голям ски център в близост до европейска столица, разказа Алберт Попов. - Президентът на МОК ни пожела на мен и Радо Янков да се върнем с по един медал от следващата зимна олимпиада в Милано и Кортина". По време на тържеството Попов и Янков разговаряха и с президента на Република България Румен Радев.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори