С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Пешков и Димитрова спечелиха масовия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Даниел Пешков и Валентина Димитрова спечелиха масовия старт на 10 км (свободен стил) при мъжете и жените от втория ден на Купа „Рол ски“ в Сапарева баня. Надпреварата, организирана от БФСки и Община Сапарева баня, е първата международна у нас с ролкови ски и е част от календара на ФИС.

При мъжете, Пешков изпревари с 0,80 сек. победителя от първия ден Пейо Сигуенца (Испания). Трети на 1,10 сек. е Милош Милосавлевич (Сърбия). При жените, Валентина Димитрова завърши първа на 13,9 сек. пред Калина Недялкова, която спечели първия старт в Сапарева баня. Трета на 34,8 сек. е Елена Христева. Участие взеха състезатели от 5 държави.

Пълните резултати може да намерите на www.bfski.com.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Зографски със 17-то място на голямата шанца в Рука

Владимир Зографски зае 17-то място във втория старт за Световната купа за новия сезон на голямата шанца в Рука (Финл).

Алберт Попов продължава с тренировките в Кабдалис

Най-добрият български алпиец Алберт Попов продължава тренировките в шведския курорт Кабдалис. Попов и неговият екип са там вече втора седмица.

Даниел Пешков и Калина Недялкова с по 2 титли от държавното с ролкови ски

Даниел Пешков (Банско) и Калина Недялкова (Александър Логистик) спечелиха до момента по две титли от лятното държавно по ски бягане с ролкови ски.

генерални спонсори
партньори