С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Зографски със 17-то място на голямата шанца в Рука

Най-добрият български ски скачач Владимир Зографски зае 17-то място във втория старт за Световната купа за новия сезон на голямата шанца в Рука (Финл). В квалификацията по-рано днес самоковецът бе 12-ти. В първия опит от състезанието той постигна 143,5 м и получи 157,1 т. С тях той бе 15-ти. Във втория опит Влади прелетя на 132 м, а съдиите му дадоха 137,2 т. С общо 294,3 т Зографски зае 17-то място. Победител и във втория старт в Рука е Щефан Крафт (Ав) с 363,5 т (148,5 и 148,5 м). Със спечелените днес точки 15 точки Зографски е 22-ри в генералното класиране за Световната купа, където лидер е Крафт с 200 т.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

ФИС с отлична оценка за детските стартове по ски за Купа „Капи“

Най-голямото международно състезание по ски за деца в България – купа „Капи“ събра в Банско 200 таланти от рекордните за този ранг надпревари 12 държави. Организатори на събитието бяха „Юлен“ АД и БФСки.

Купа „Пампорово“ събра за 2 слалома талантите в ските до 16 г

Купа „Пампорово“ събра за два слалома младите ни таланти в ските до 14 и до 16 години.

БФСки проведе днес общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес общо събрание във връзка с изискване в програмата за финансиране на спортните клубове на Министерството на младежта и спорта.

генерални спонсори
партньори