С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БФСки проведе спортно-методически семинар в Банско

Българската федерация по ски съвместно със сдружение БПСИ проведе двудневен спортно-методически семинар в Банско.
В първия ден лекция на тема „Дългосрочно и краткосрочно програмиране в подготовката на скиори алпийци“ изнесе проф. Свилен Нейков, доктор към НСА. След него участниците бяха запознати от Паскал Дичев, кондиционен треньор на водещи български алпийци с темата „Специфична кондиционна подготовка на скиори алпийци“.
Във втория ден лекция на тема „Основни преподавателски умения и поведение на ски и сноуборд инструктори“ изнесоха Георги Моллов и Иван Каневчев. Семинарът завърши с темата „Учебни програми за подготовка в дисциплината Телемарк“. Тя бе представена от Георги Киров от БПСИ. Участие в семинара взеха много треньори и членове на БПСИ. Сред гостите бе и вицепрезидентът на БФСКи Георги Бобев.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

Кристиан Георгиев взе титлата и в паралелния слалом

Кристиан Георгиев (Юлен) взе златото и в паралелния слалом

генерални спонсори
партньори