С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БФСки проведе спортно-методически семинар в Банско

Българската федерация по ски съвместно със сдружение БПСИ проведе двудневен спортно-методически семинар в Банско.
В първия ден лекция на тема „Дългосрочно и краткосрочно програмиране в подготовката на скиори алпийци“ изнесе проф. Свилен Нейков, доктор към НСА. След него участниците бяха запознати от Паскал Дичев, кондиционен треньор на водещи български алпийци с темата „Специфична кондиционна подготовка на скиори алпийци“.
Във втория ден лекция на тема „Основни преподавателски умения и поведение на ски и сноуборд инструктори“ изнесоха Георги Моллов и Иван Каневчев. Семинарът завърши с темата „Учебни програми за подготовка в дисциплината Телемарк“. Тя бе представена от Георги Киров от БПСИ. Участие в семинара взеха много треньори и членове на БПСИ. Сред гостите бе и вицепрезидентът на БФСКи Георги Бобев.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори