С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Алберт Попов е Спортист номер 4 на България за 2023 година

Най-добрият български скиор Алберт Попов получи приза за Спортист номер 4 на България за 2023 г. Това стана по време на церемонията, организирана от Асоциацията на спортните журналисти в България.

Попов получи 587 точки от гласувалите 107 от 43 медии.

"Благодаря на спортните журналисти за това, че с гласа си оцениха това, което съм направил през годината. Благодаря на Българската федерация по ски за подкрепата, а също така и на Министерството на спорта! Благодаря и на моя екип за усърдната работа и за това, че са винаги до мен и ми помагат! Винаги съм щастлив, когато нашият спорт и усилията ни са оценени. Няма значение на кое място съм в тази класация. Горд съм, че съм нареден до тези големи спортисти, които прославят България. Не съжелявам за нищо, годината беше уникална. Качих се на подиума на световната купа, а това беше моя мечта. Надявам се дори на още по-добри резултати през новата година," заяви след награждаването Алберт. Утре той лети за Швейцария, където в неделя ще участва в слалома за Световната купа в Аделбоден.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори