С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Калин Златков спечели слалома в Австрия

Победа в слалома за ФИС в Тиерзее (Австрия) постигна днес националът в алпийските ски Калин Златков. Той остави на 0,41 сек на втората позиция Флориан Щраус (Австрия), а трети на 0,81 сек е Маркус Шиелтс (Австрия). Победата е трета за Калин в стартове за ФИС през новия сезон. За първото място той взима 26,74 точки за ФИС. Преди седмица Златков влезе за първи път в топ 30 и в стартовете за Европейската купа. В Берхтесгаден той зае 24-то място на слалом и си заслужи първите 7 точки от второто по сила състезание в календара на ФИС.

На снимката: Калин Златков с купата за първото място в Тиерзее

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

ФИС с отлична оценка за детските стартове по ски за Купа „Капи“

Най-голямото международно състезание по ски за деца в България – купа „Капи“ събра в Банско 200 таланти от рекордните за този ранг надпревари 12 държави. Организатори на събитието бяха „Юлен“ АД и БФСки.

Купа „Пампорово“ събра за 2 слалома талантите в ските до 16 г

Купа „Пампорово“ събра за два слалома младите ни таланти в ските до 14 и до 16 години.

БФСки проведе днес общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес общо събрание във връзка с изискване в програмата за финансиране на спортните клубове на Министерството на младежта и спорта.

генерални спонсори
партньори