С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Радо Янков стартира с №13 на Световната купа в Пампорово

Най-добрият български сноубордист Радослав Янков изтегли №13 за първия паралелен слалом за Световната купа в Пампорово. Квалификациите на 20 януари на писта „Стената“ стартират в 9,00 ч, а финалите са от 13,00 ч. Нова спорт и Диема спорт 3 ще излъчват състезанието и в двата дни на живо. Церемонията по откриването на Световната купа на която Пампорово е домакин за първи път се проведе в зала „Родопи“ на хотел „Перелик“. Гости на церемонията бяха Димитър Илиев, министър на младежта и спорта и Зарица Динкова, министър на туризма. Двамата произнесоха кратки слова в които поздравиха БФСки и домакините от Пампорово за страхотната организация на Световната купа.
Президентът на БФСки Цеко Минев приветства всички присъстващи и прикани всички да присъстват и на двата старта и да подкрепят Радо Янков и останалите ни 9 участници. Цветелина Бориславова, мажоритарен собственик на „Пампорово“ АД откри Световната купа в Пампорово. Останалите български участници са: Теодора Пенчева, Тервел Замфиров, Петър Гергьовски, Александър Кръшняк, Кристиян георгиев, Димитър Ганичев, Петър Гьошарков, Станислав Вангелов и Георги Милчев.
Да им пожелаем успех!

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори