С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Президентът на БФСки връчи в Заалбах кристалния глобус в слалома на Мануел Фелер

Президентът на Българската федерация по ски и член на Съвета на Международната ски и сноуборд федерация Цеко Минев бе удостоен с голямата чест да връчи от името на ФИС малкия кристален глобус в слалома на Мануел Фелер (Ав). Минев награди с медали също така и втория в класирането Линус Щрасер и третия Тимон Хауген.

Церемонията бе минути след финала на последния 11-ти слалом за сезона, който се проведе днес в Заалбах/Хинтерглем (Ав). В него Фелер завърши втори на 0,40 сек от победителя Тимон Хауген (Нор), а трети е Линус Щрасер (Гер) на 0,44 сек. Най-добрият ни алпиец Алберт Попов зае 17-то място от 25 участвали във финалите на слалома днес. В крайното класиране за СК в дисциплината Фелер има 715 т, пред Щрасер – 526 и Хауген – 450 т. Албер Попов е 24-ти със 111 т.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори