С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

„Юлен“ с 2 титли от първия ден на държавното по ски в Банско

Две титли спечелиха в Банско, в първия ден от Държавното първенство по ски за момчета и момичета до 14 и 16 г., алпийците на СК „Юлен“. При момичетата младша до 14 г в гигантския слалом победи Лилия Хаджистоянова (Юлен). Втора е Катерина Костова (Пампорово), а трета е нейната съотборничка Азалия Александрова.

При момичетата старша до 16 г победи Елена Главчева (Юлен). Среброто е за Елена Кръшняк (Мотен), а трета е Малена Замфирова (Юлен).

Първи при момчетата младша до 14 г е Павел Марков (Чамкория), пред Калоян Марков (Мотен) и Антон Самарджийски (Юлен).

Победител при момчетата старша до 16 г е Аспарух Соколов (Витоша ски), пред Милуш Панчев (Юлен) и Аксел Бенун (Витоша ски).

Пълните резултати са на www.bfski.com. Организатори на състезанията са БФСки и „Юлен“ АД. Утре първенството продължава с дисциплината слалом, която отново ще е на писта "Томба".

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

Кристиан Георгиев взе титлата и в паралелния слалом

Кристиан Георгиев (Юлен) взе златото и в паралелния слалом

генерални спонсори
партньори