С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

„Юлен“ с 2 титли от първия ден на държавното по ски в Банско

Две титли спечелиха в Банско, в първия ден от Държавното първенство по ски за момчета и момичета до 14 и 16 г., алпийците на СК „Юлен“. При момичетата младша до 14 г в гигантския слалом победи Лилия Хаджистоянова (Юлен). Втора е Катерина Костова (Пампорово), а трета е нейната съотборничка Азалия Александрова.

При момичетата старша до 16 г победи Елена Главчева (Юлен). Среброто е за Елена Кръшняк (Мотен), а трета е Малена Замфирова (Юлен).

Първи при момчетата младша до 14 г е Павел Марков (Чамкория), пред Калоян Марков (Мотен) и Антон Самарджийски (Юлен).

Победител при момчетата старша до 16 г е Аспарух Соколов (Витоша ски), пред Милуш Панчев (Юлен) и Аксел Бенун (Витоша ски).

Пълните резултати са на www.bfski.com. Организатори на състезанията са БФСки и „Юлен“ АД. Утре първенството продължава с дисциплината слалом, която отново ще е на писта "Томба".

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори