С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Приключи държавното по ски за момчета и момичета в Банско

С дисциплината слалом днес в Банско приключи държавното първенство по ски за момичета и момчета до 14 и 16 години. Младите таланти мериха сили на писта „Томба“, а организатори на шампионата бяха Българската федерация по ски и „Юлен“ АД. При момичетата до 14 години втора титла от шампионата взе Лилия Хаджистоянова (Юлен), пред Катерина Костова (Пампорово) и Виолета Кметска (Мотен). В същата възрастова група при момчетата първи е Калоян Марков (Мотен), пред Павел Марков (Чамкория) и Йордан Стойчев (Юлен). Второ злато си заслужи при момичетата до 16 г Елена Главчева (Юлен). След нея се наредиха Ева Колева (Витоша ски) и Райна Лечева (Юлен). При момчетата също с втора титла е Аспарух Соколов (Витоша ски). Втори е Милуш Панчев (Юлен), а трети Мартин Данев (Витоша ски). Пълните резултати са на www.bfski.com.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

Кристиан Георгиев взе титлата и в паралелния слалом

Кристиан Георгиев (Юлен) взе златото и в паралелния слалом

генерални спонсори
партньори