С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Предстояща ТВ инспекция на трасетата на Световна купа Банско 2015

Както и в предишните домакинства на Световните купи в Банско, така и предстоящата СК Банско 2015, Българска Федерация по ски ще си партнира с един от най-добрите броудкастъри в областа на ски спорта - Инфронт Спортс & Медия. Италиянската фирма има опит в отразяването на повече от 25 вида спорт. Днес, специално за инспекцията, у нас пристигат Директорът на продукция - Франко Скотон и Режисьорът - Сандро Де Манинкор. Двамата специалисти ще обходят състезателните трасета, за да се уточнят точните позиции на телевизионните камери, необходимото окабеляване, допълнителни съоръжения и обезопасяване. Пистите в Банско са познати на италиянските специалисти, но огледът има за цел да координира ТВ продукцията с всички изисвания на ФИС за предстоящото домакинство и да спомогне за отличното отразяване на предстоящите стартове. Банско ще посрещне елита в женските алпийски ски, като на 28 февруари ще се проведе Супер гигантски слалом, а на 1 март дамите ще мерят сили в Супер комбинация, която от този сезон ще носи вече името - Алпийска комбинация.

БФСки - Направление Организация на състезания

Пешков и Димитрова спечелиха масовия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Даниел Пешков и Валентина Димитрова спечелиха масовия старт на 10 км (свободен стил) при мъжете и жените от втория ден на Купа „Рол ски“ в Сапарева баня.

Калина Недялкова спечели първия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Националката Калина Недялкова спечели първия старт при жените от Купа „Рол ски“ в Сапарева баня.

Владимир Зографски с трета победа във веригата Гран при

Владимир Зографски продължи и днес доминацията си в лятната верига Гран При по ски-скок.

генерални спонсори
партньори