С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Предстояща ТВ инспекция на трасетата на Световна купа Банско 2015

Както и в предишните домакинства на Световните купи в Банско, така и предстоящата СК Банско 2015, Българска Федерация по ски ще си партнира с един от най-добрите броудкастъри в областа на ски спорта - Инфронт Спортс & Медия. Италиянската фирма има опит в отразяването на повече от 25 вида спорт. Днес, специално за инспекцията, у нас пристигат Директорът на продукция - Франко Скотон и Режисьорът - Сандро Де Манинкор. Двамата специалисти ще обходят състезателните трасета, за да се уточнят точните позиции на телевизионните камери, необходимото окабеляване, допълнителни съоръжения и обезопасяване. Пистите в Банско са познати на италиянските специалисти, но огледът има за цел да координира ТВ продукцията с всички изисвания на ФИС за предстоящото домакинство и да спомогне за отличното отразяване на предстоящите стартове. Банско ще посрещне елита в женските алпийски ски, като на 28 февруари ще се проведе Супер гигантски слалом, а на 1 март дамите ще мерят сили в Супер комбинация, която от този сезон ще носи вече името - Алпийска комбинация.

БФСки - Направление Организация на състезания

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори