С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Предстояща ТВ инспекция на трасетата на Световна купа Банско 2015

Както и в предишните домакинства на Световните купи в Банско, така и предстоящата СК Банско 2015, Българска Федерация по ски ще си партнира с един от най-добрите броудкастъри в областа на ски спорта - Инфронт Спортс & Медия. Италиянската фирма има опит в отразяването на повече от 25 вида спорт. Днес, специално за инспекцията, у нас пристигат Директорът на продукция - Франко Скотон и Режисьорът - Сандро Де Манинкор. Двамата специалисти ще обходят състезателните трасета, за да се уточнят точните позиции на телевизионните камери, необходимото окабеляване, допълнителни съоръжения и обезопасяване. Пистите в Банско са познати на италиянските специалисти, но огледът има за цел да координира ТВ продукцията с всички изисвания на ФИС за предстоящото домакинство и да спомогне за отличното отразяване на предстоящите стартове. Банско ще посрещне елита в женските алпийски ски, като на 28 февруари ще се проведе Супер гигантски слалом, а на 1 март дамите ще мерят сили в Супер комбинация, която от този сезон ще носи вече името - Алпийска комбинация.

БФСки - Направление Организация на състезания

Президентът на БФСки Цеко Минев влезе в ръководството на ФИС

Президентът на Българската федерация по ски Цеко Минев бе избран за член на Съвета на Международната федерация по ски (ФИС).

БФСки проведе в Банско тренировъчен лагер на младите таланти в ските

Българската федерация по ски проведе, в рамките на 3 дни, тренировъчен лагер в Банско, с деца таланти от 12 до 16 години.

Алберт Попов: Скоро ще стигна и до подиум в Световната купа

Алберт Попов е сигурен, че много скоро ще дойде моментът, в който той ще се качи на почетната стълбичка в старт за Световната купа.

генерални спонсори
партньори