С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Предстояща ТВ инспекция на трасетата на Световна купа Банско 2015

Както и в предишните домакинства на Световните купи в Банско, така и предстоящата СК Банско 2015, Българска Федерация по ски ще си партнира с един от най-добрите броудкастъри в областа на ски спорта - Инфронт Спортс & Медия. Италиянската фирма има опит в отразяването на повече от 25 вида спорт. Днес, специално за инспекцията, у нас пристигат Директорът на продукция - Франко Скотон и Режисьорът - Сандро Де Манинкор. Двамата специалисти ще обходят състезателните трасета, за да се уточнят точните позиции на телевизионните камери, необходимото окабеляване, допълнителни съоръжения и обезопасяване. Пистите в Банско са познати на италиянските специалисти, но огледът има за цел да координира ТВ продукцията с всички изисвания на ФИС за предстоящото домакинство и да спомогне за отличното отразяване на предстоящите стартове. Банско ще посрещне елита в женските алпийски ски, като на 28 февруари ще се проведе Супер гигантски слалом, а на 1 март дамите ще мерят сили в Супер комбинация, която от този сезон ще носи вече името - Алпийска комбинация.

БФСки - Направление Организация на състезания

„Научи се да караш ски“ на Беклемето преключи със 188 обучени деца

Точно 188 деца от 1 до 4 клас завършиха своето обучение на Беклемето по ски и ски бягане в 15-ото издание на „Научи се да караш ски“.

Алберт Попов получи приза за „Спортист №1 на София“ за 2023 г

Попов заслужи признанието „Спортист №1 на София за 2023 г.“ с първия си подиум в Световната купа по алпийски ски при третото място на слалома в Палисейдс Тахо и с 15-ата позиция в крайното класиране за дисциплината през сезона.

 

243 745 лв. за деца в нужда събраха на благотворителна вечеря в Банско

На 10 февруари 2024 г. Visa България, Българската федерация по ски (БФСки) и Fibank (Първа инвестиционна банка) организираха специална гала вечеря, която обедини известни личности около кауза на Българската спортна федерация за деца и младежи в риск.

 

генерални спонсори
партньори