С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Купа „Радо Янков“ събра над 70 деца в Пампорово

Поредното състезание, организирано от най-успешния ни сноубордист Радослав Янков, събра на Пампорово над 70 деца. Всички участници в купа „Радо Янков“ мериха сили на емблематичната писта „Стената“, където асът ни се е учил да кара сноуборд, а през януари спечели и трето място в Световната купа.

Голямата цел на Янков е един ден тези малчугани да представят България на зимна олимпиада. За това и форматът на състезанието бе олимпийски, с квалификации и финали. Да гледат и окуражават дойдоха много родители, роднини и треньори на участниците. За това и емоциите не липсваха. „Направихме го в този формат, за да има повече каране, както са повечето състезания. Важното за мен е да има повече състезания за децата, защото не е нормално да тренираш цял сезон, само за един или два старта“, коментира след финала Янков. Всички резултати от състезанието може да намерите на www.bfski.com.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори