С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Кристиан Георгиев с първа титла от държавното по сноуборд

Световният шампион по алпийски сноуборд за младежи в паралелния слалом от Лахтал 2024, Кристиан Георгиев (Юлен) спечели днес и първата си национална титла при мъжете. Във финала на паралелния гигантски слалом в Банско той победи легендата в този спорт Радослав Янков (Амер Спортс). В битката за третото място Тервел Замфиров (Юлен) се наложи над Петър Гергьовски (Амер Спортс).

При жените първа е опитната Теодора Пенчева (Амер Спортс). Тя се наложи на финала над новата ни звезда Андреа Коцинова (Блейд). В малкия финал Аглика Георгиева победи Живка Узунова (Амер Спортс). Утре отново на писта №8 в Банско ще са финалите в паралелния слалом. Организатори на първенството са БФСки и „Юлен“ АД.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори