С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Клара Яникова и Мартин Калиола са победителите в първия сноуборд слоупстайл от Европейската купа в Пампорово

В състезанието при жените участие взеха 10 състезателки. Клара Яникова от Чехия грабна победата изпод носа на своята съотборничка Катерина Воячкова, която се представяше изключително убедително до последния рън, в който допусна грешка и изпусна титлата. Трета е представителката на Хърватска Леа Юговац.
При мъжете Мартин Калиола си подсигури победата в първия финален рън, където записа 91 точки. Във втория Альоша Кривец от Словения и Ерик Бошемин от САЩ се доближиха изключително близо до него, съответно с 89 и 88.33 точки, но това им стигна само за второто и третото място. България имаше трима представители във финала - Петър Гьошарков - 5то място, Георги Георгиев - 8мо място и Димитър Чокоев - 13то място. Утре стартът на квалификациите е в 10ч, а на финалите в 13ч.

БФСки

Президентът на БФСки Цеко Минев влезе в ръководството на ФИС

Президентът на Българската федерация по ски Цеко Минев бе избран за член на Съвета на Международната федерация по ски (ФИС).

БФСки проведе в Банско тренировъчен лагер на младите таланти в ските

Българската федерация по ски проведе, в рамките на 3 дни, тренировъчен лагер в Банско, с деца таланти от 12 до 16 години.

Алберт Попов: Скоро ще стигна и до подиум в Световната купа

Алберт Попов е сигурен, че много скоро ще дойде моментът, в който той ще се качи на почетната стълбичка в старт за Световната купа.

генерални спонсори
партньори