С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Клара Яникова и Мартин Калиола са победителите в първия сноуборд слоупстайл от Европейската купа в Пампорово

В състезанието при жените участие взеха 10 състезателки. Клара Яникова от Чехия грабна победата изпод носа на своята съотборничка Катерина Воячкова, която се представяше изключително убедително до последния рън, в който допусна грешка и изпусна титлата. Трета е представителката на Хърватска Леа Юговац.
При мъжете Мартин Калиола си подсигури победата в първия финален рън, където записа 91 точки. Във втория Альоша Кривец от Словения и Ерик Бошемин от САЩ се доближиха изключително близо до него, съответно с 89 и 88.33 точки, но това им стигна само за второто и третото място. България имаше трима представители във финала - Петър Гьошарков - 5то място, Георги Георгиев - 8мо място и Димитър Чокоев - 13то място. Утре стартът на квалификациите е в 10ч, а на финалите в 13ч.

БФСки

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори