С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

За пръв път Държавното първенство по Биг Еър бе проведено на осветление като част от Пампорово Фристайл Опън

След отлично проведената Европейска купа по сноуборд слоупстайл следващото събитие на БФСки от Пампорово Фристайл Опън бе Държавното първенство по Биг Еър. За първи път то бе проведено на осветление, което заедно с атрактивните изпълнения на най-добрите райдъри на България, го превърна в изключителна атракция. За съжаление при дамите участието бе камерно - три представителки на Ски клуб Бороборд си оспорваха титлата. В крайна сметка тя бе спечелена от Росина Ганчева, втора остана Михаела Варошкина, а трета Станислава Славовова. При мъжете конкуренцията бе значително по-голяма общо 23ма мъже, юноши и момчета застанаха на старт. След два ръна квалификации към финалите продължиха 10 райдъра, измежду които се излъчиха шампионите на България:
Държавно първенство по Биг Еър 2013г:

Мъже
1. Петър Гьошаркова - СК Бороборд
2. Георги Георгиев - СК Пампорово
3. Симеон Митрев - СК Бороборд

Юноши
1.Петър Гьошарков - СК Бороборд
2. Симеон Митрев - СК Бороборд
3. Стефан Александров - СК Блейд

Момчета
1. Константин Славов - СК Свободно Европейско общество
2. Камен Петров - СК Пампорово
3. Валентин Миладинов - СК Бороборд

БФСки - Направление Организация на състезания

Президентът на БФСки Цеко Минев влезе в ръководството на ФИС

Президентът на Българската федерация по ски Цеко Минев бе избран за член на Съвета на Международната федерация по ски (ФИС).

БФСки проведе в Банско тренировъчен лагер на младите таланти в ските

Българската федерация по ски проведе, в рамките на 3 дни, тренировъчен лагер в Банско, с деца таланти от 12 до 16 години.

Алберт Попов: Скоро ще стигна и до подиум в Световната купа

Алберт Попов е сигурен, че много скоро ще дойде моментът, в който той ще се качи на почетната стълбичка в старт за Световната купа.

генерални спонсори
партньори