С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ СКИ

Министерство на младежта и спорта

Ева Вукадинова е 22-а в алпийската комбинация на Световното в Нарвик

Националката по ски, Ева Вукадинова зае 22-о място днес в алпийската комбинация от Световното за младежи и девойки до 21 г., в Нарвик (Нор). В първата дисциплина Супер-Г, Ева бе 25-а, но с 13-о време в слалома завърши 22-а в генералното класиране, на 5,48 сек от шампионката Магдалена Егер (Ав). Заради силния вятър, организаторите взеха решение супергигантският слалом при младежите да се проведе утре, а днес да се състои само слалома за алпийската комбинация. В него Георги Ергин е 36-и на 2,63 сек от лидера Джейми Каселман (Кан). Калин Златков е 41-и, с изоставане от 3,41 сек, а Константин Стоилов е 50-и на 4,37 сек.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Националите по ски се включиха в старта на летния сезон в Банско

Националите по ски, начело с Алберт Попов се включиха в старта на летния сезон в Банско.

Home office организация на работа за служителите на Българската федерация по ски

В съответствие с наложените ограничения и препоръки за възпиране разпространението на COVID-19 Българска федерация по ски преминава към HOME OFFICE организация на работа. По обективни причини оставащите прояви от Държавния спортен календар на БФСки няма да бъдат проведени. При възможност, отменените Държавни първенства за 2020г. ще бъдат проведени през месец декември.

Сноуборд 09.03.2020

60 сноубордисти участваха в Държавното първенство по Биг Еър

Осогово бе домакин на Държавното първенство по сноуборд в дисциплината Биг Еър.

генерални спонсори

партньори