С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Нов силен резултат за Алберт в Световната купа

Ново силно представяне в Световната купа по ски направи днес асът ни Алберт Попов. След като вчера той зае 16-о място във Флахау, днес пак там на писта "Херман Майер", Алберт завърши 15-и. В първия манш, той бе 24-и, но със силно представяне във втория завърши 15-ти взе 16 точки за Световната купа. В подреждането за трофея в слалома, Аби вече е 28-и с 31 т., спечелени само този уикенд. Победата днес, и първа в кариерата му, е за Себастиан Фос Солевог (Нор). В 86-ия си старт за СК, той водеше от първия манш и кара стабилно във втория, за да спечели. Втори остана Марко Шварц (Ав), а трети е Алекси Пентюро (Фр). Французинът води убедително в подреждането за Световната купа със 778 т. Втори е Александър Оомод Килде (Нор) - 560 т., но той вчера се контузи тежко и няма да кара до края на сезона. Трети с 501 т. е Марко Одермат (Швейц). За малката купа в слалома води Шварц с 389 т, пред Фелер - 324 и Солевог - 308.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Малчева и Цинзов с по 4 златни от държавното първенство по ски бягане

Теодора Малчева и Веселин Цинзов спечелиха по 4 златни медала от държавното първенство по ски бягане.

115 млади таланти участваха в Държавното по ски бягане на Юндола

Българската федерация по ски проведе на Юндола държавното първенство по ски бягане за юноши и девойки младша, момичета и девойки старша, и момичета и девойки младша възраст.

Победа за Камен Златков на слалома в Словения

Камен Златков спечели първия слалом за ФИС проведен днес в Рогла (Слвн)

генерални спонсори
партньори