С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Втори пореден подиум на Камен Златков в Русия

Силните изяви на Камен Златков, в слаломите за Купата на Далечния изток в Русия, продължиха и днес. След победата в първата технична дисциплина в неделя, Златков завърши трети днес. Той изостана на 0,13 сек от победителя, Кристоф Кризл (Чехия) и на 0,34 сек от втория, Ян Забистран (Чехия). В следващите два дни има още два слалома от същата категория, които отново ще са в курорта „Горни въздух“ в Южно-Сахалинск (Русия). Със спечелените днес точки за ФИС, Камен вече влиза в топ 80 на световната ранглиста по слалом.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Президентът на БФСки Цеко Минев влезе в ръководството на ФИС

Президентът на Българската федерация по ски Цеко Минев бе избран за член на Съвета на Международната федерация по ски (ФИС).

БФСки проведе в Банско тренировъчен лагер на младите таланти в ските

Българската федерация по ски проведе, в рамките на 3 дни, тренировъчен лагер в Банско, с деца таланти от 12 до 16 години.

Алберт Попов: Скоро ще стигна и до подиум в Световната купа

Алберт Попов е сигурен, че много скоро ще дойде моментът, в който той ще се качи на почетната стълбичка в старт за Световната купа.

генерални спонсори
партньори