С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

110 състезатели участваха в Купа „Самоков“

Поредното издание на Купа „Самоков“ с ролкови ски събра за участие 110 състезатели от 7 български клуба. Организатори на атрактивната надпревара в спринт от 1 км, класически стил бяха СК „Рилски скиор“ и БФСки с подкрепата на Община Самоков. При мъжете на 1 км, първи е Александър Огнянов (Александър Логистик). След него останаха Кристиян Божилов (Паничище 2009) и Димитър Петров (Атлас). Първа при жените е Елена Георгиева (Рилски скиор), пред Лидия Нанова (Атлас) и Десислава Джаджарова (Паничище 2009). Пълните резултати очаквайте на www.bfski.com. Купи на призьорите връчиха Лиляна Кръстева, председател на СК „Рилски скиор“, Георги Митев, бивш председател на СК „Рилски скиор“ и Даниела Машова, координатор „Ски бягане“ в БФСки.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори