С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Завърши ски курса на 101ви Алпийски батальон гр. Смолян

Българската Федерация по ски за пореден път проведе ски курс за обучение на 101ви Алпийски Батальон гр. Смолян. Мероприятието бе част от утвърдилото се вече сътрудничество между БФСки и Министерството на Българската Армия, в лицето на 101ви Алпийски батальон, който взима активно участие при организацията на Световни и Европейски купи. Военнослужещите бяха разделени на пет групи и в зависимост от ски умения им, бяха обучавани на различни елементи от ски техниката. Благодарение на изключителната си мотивираност, всяка една от групите подобри значително нивото си, като най-добрата от тях проведе и тренировки по гигантски слалом, във връзка с участието на представители на Батальона в състезания за военнослужещи.

БФСки - Направление Организация на състезания

Президентът на БФСки Цеко Минев влезе в ръководството на ФИС

Президентът на Българската федерация по ски Цеко Минев бе избран за член на Съвета на Международната федерация по ски (ФИС).

БФСки проведе в Банско тренировъчен лагер на младите таланти в ските

Българската федерация по ски проведе, в рамките на 3 дни, тренировъчен лагер в Банско, с деца таланти от 12 до 16 години.

Алберт Попов: Скоро ще стигна и до подиум в Световната купа

Алберт Попов е сигурен, че много скоро ще дойде моментът, в който той ще се качи на почетната стълбичка в старт за Световната купа.

генерални спонсори
партньори