С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Завърши ски курса на 101ви Алпийски батальон гр. Смолян

Българската Федерация по ски за пореден път проведе ски курс за обучение на 101ви Алпийски Батальон гр. Смолян. Мероприятието бе част от утвърдилото се вече сътрудничество между БФСки и Министерството на Българската Армия, в лицето на 101ви Алпийски батальон, който взима активно участие при организацията на Световни и Европейски купи. Военнослужещите бяха разделени на пет групи и в зависимост от ски умения им, бяха обучавани на различни елементи от ски техниката. Благодарение на изключителната си мотивираност, всяка една от групите подобри значително нивото си, като най-добрата от тях проведе и тренировки по гигантски слалом, във връзка с участието на представители на Батальона в състезания за военнослужещи.

БФСки - Направление Организация на състезания

Пешков и Димитрова спечелиха масовия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Даниел Пешков и Валентина Димитрова спечелиха масовия старт на 10 км (свободен стил) при мъжете и жените от втория ден на Купа „Рол ски“ в Сапарева баня.

Калина Недялкова спечели първия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Националката Калина Недялкова спечели първия старт при жените от Купа „Рол ски“ в Сапарева баня.

Владимир Зографски с трета победа във веригата Гран при

Владимир Зографски продължи и днес доминацията си в лятната верига Гран При по ски-скок.

генерални спонсори
партньори