С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Завърши ски курса на 101ви Алпийски батальон гр. Смолян

Българската Федерация по ски за пореден път проведе ски курс за обучение на 101ви Алпийски Батальон гр. Смолян. Мероприятието бе част от утвърдилото се вече сътрудничество между БФСки и Министерството на Българската Армия, в лицето на 101ви Алпийски батальон, който взима активно участие при организацията на Световни и Европейски купи. Военнослужещите бяха разделени на пет групи и в зависимост от ски умения им, бяха обучавани на различни елементи от ски техниката. Благодарение на изключителната си мотивираност, всяка една от групите подобри значително нивото си, като най-добрата от тях проведе и тренировки по гигантски слалом, във връзка с участието на представители на Батальона в състезания за военнослужещи.

БФСки - Направление Организация на състезания

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори