С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Водещи фрирайдъри поздравиха в Банско участниците в проекта „Научи се да караш ски“

Българските фрирайдъри Симона Камберова и Даниел Узунов лично поздравиха днес на „Бъндеришка поляна“ учениците от Разлог и с. Баня, които се включиха в седмичното обучение от проекта „Научи се да караш ски“ на БФСки и ММС, с подкрепата на телекома А1. Симона и Даниел ще вземат участие на 19 март в Банско в квалификационния кръг от световните серии на Freeride World Tour. Всички малчугани днес получиха грамоти, а призьорите бяха наградени с подаръци от А1 от президента на БФСки Цеко Минев и неговият заместник Георги Бобев. Тази седмица в ски зона Банско бяха обучени 105 деца. Най-социалният проект на БФСки продължава до края на месеца в Банско, и в ски зоните Боровец, Пампорово и Витоша.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори