С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Призьори от Държавното лятно първенство по ски скок

През изминалия уикенд в Ръжнов (Румъния) се проведе Държавното лятно първенство по ски скок за 2022 година. При отлични условия състезателите премериха сили на 38 и 64-метровите шанци.

В младшата възраст при момичетата национална шампионка е Ива Карадимова (ОТП), пред Рая Кръстанова (ОТП) и Ивет Щерева (Бояна Тийм).

При момчетата младша първи е Цветан Тонев (ОТП), пред Данаил Павлович (Бояна Тийм) и Александър Ваташки (Бояна Тийм).

При момичетата старша победата е за Божидара Бакова (Бояна Тийм), пред Весела Карадимова (ОТП) и Виктория Кръстанова (ОТП).

Най-драматично беше при момчетата старша, където шампионите са Алек Фешев (58.5 м. и 57.5) и Симеон Николов (62 и 54 метра) с равен резултат - 184,2 т. Трети е Мартин Христов (Бояна Тийм).

При юношите победител е Ивайло Димитров (ОТП), пред Николай Колев (ОТП).

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Камен Златков: Целта ми е да стана по-стабилен

Българският национал в алпийските ски, Камен Златков заяви днес, че се надява на добро представяне през предстоящия сезон.

Алберт Попов: Мястото ми е в топ 10 на Световната купа

Алберт Попов вярва, че може да влезе сред десетте най-добри слаломисти в света през предстоящия сезон

Радо Янков: Сбъдната мечта е за мен да карам пред родна публика

Радослав Янков заяви на пресконференцията на БФСки днес, че е щастлив, че Банско ще приеме стартове от Световната купа през предстоящия сезон

генерални спонсори
партньори