С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Отличиха Алберт Попов с „Икар“ за впечатляващо представяне през 2022 г

Водещият български алпиец, Алберт Попов бе отличен със спортен „Икар“ за впечатляващо представяне през 2022 г от Фондация "Български спорт". През тази година Алберт зае престижното девето място в слалома от Зимната олимпиада в Пекин, което бе и най-доброто българско представяне на игрите в Китай. На финалите на сезона, в Световната купа в Куршавел Попов се изкачи до четвъртото място в слалома.
„Икар“ за впечатляващо представяне през 2022-а получи и 17-годишната гимнастичка Стилияна Николова, която спечели сребро на обръч, бухалки и лента и бронз в многобоя на Световното първенство в София.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки организира треньорски семинар по ски алпийски дисциплини

Българска федерация по ски, съвместно със Сдружение "Български професионални ски инструктори" организира спортно-методически семинар по актуални проблеми в алпийските дисциплини. Семинарът ще се проведе в Банско  на 27-28.12.2023г.

Зографски вече е 18-ти за Световната купа

Владимир Зографски вече заема 18-то място в генералното класиране за Световната купа по ски скок след първите 4 старта.

Влади Зографски е в топ 15 на Световната купа в Лилехамер

Силните изяви на Владимир Зографски в Световната купа по ски продължават.

генерални спонсори
партньори