С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Отличиха Алберт Попов с „Икар“ за впечатляващо представяне през 2022 г

Водещият български алпиец, Алберт Попов бе отличен със спортен „Икар“ за впечатляващо представяне през 2022 г от Фондация "Български спорт". През тази година Алберт зае престижното девето място в слалома от Зимната олимпиада в Пекин, което бе и най-доброто българско представяне на игрите в Китай. На финалите на сезона, в Световната купа в Куршавел Попов се изкачи до четвъртото място в слалома.
„Икар“ за впечатляващо представяне през 2022-а получи и 17-годишната гимнастичка Стилияна Николова, която спечели сребро на обръч, бухалки и лента и бронз в многобоя на Световното първенство в София.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Нови титли за Пешков и Недялкова от лятното Държавно първенство

Даниел Пешков (Банско) и Калина Недялкова (Александър Логистик) спечелиха днес нови титли от лятното Държавно първенство по ски бягане с ролкови ски в Кръстава/Юндола, организирано от БФСки.

Пешков и Недялкова с титли от първия ден на лятното ДП

Даниел Пешков (Банско) и Калина Недялкова (Александър Логистик) спечелиха първите титли от лятното държавно първенство по ски бягане с ролкови ски Юндола/Кръстава

Даниел Пешков спечели и втория старт за Купа „Сапарева баня“

Националът по ски бягане Даниел Пешков спечели и втория старт с ролкови ски за Купа „Сапарева баня“

генерални спонсори
партньори