С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Отличиха Алберт Попов с „Икар“ за впечатляващо представяне през 2022 г

Водещият български алпиец, Алберт Попов бе отличен със спортен „Икар“ за впечатляващо представяне през 2022 г от Фондация "Български спорт". През тази година Алберт зае престижното девето място в слалома от Зимната олимпиада в Пекин, което бе и най-доброто българско представяне на игрите в Китай. На финалите на сезона, в Световната купа в Куршавел Попов се изкачи до четвъртото място в слалома.
„Икар“ за впечатляващо представяне през 2022-а получи и 17-годишната гимнастичка Стилияна Николова, която спечели сребро на обръч, бухалки и лента и бронз в многобоя на Световното първенство в София.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БОК награди медалистите от Европейския младежки олимпийски фестивал и техните треньори

Българският олимпийски комитет награди медалистите от Зимния европейски младежки олимпийски фестивал във Фриули, Венеция Джулия 2023.

Милуш Панчев със силно представяне за купа „Тополино“

Успешно се представи днес Милуш Панчев в гигантския слалом за купа „Тополино“, което е неофициално световно първенство по ски за деца до 16 г. При момчетата до 14 г Панчев, който е състезател на СК „Юлен“ зае престижното шесто място на 1,49 сек от победителя Елиас Мунд (Гер).

Трети медал за България на олимпийския фестивал в Италия

Младите български сноубордисти спечелиха трети медал на продължаващия в Италия олимпийски зимен европейски фестивал.

генерални спонсори
партньори