С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Милуш Панчев със силно представяне за купа „Тополино“

Успешно се представи днес Милуш Панчев в гигантския слалом за купа „Тополино“, което е неофициално световно първенство по ски за деца до 16 г. При момчетата до 14 г Панчев, който е състезател на СК „Юлен“ зае престижното шесто място на 1,49 сек от победителя Елиас Мунд (Гер). Това е най-доброто класиране на български талант след двете поредни победи на слалом за купа „Тополино“ на Алберт Попов през 2012 и 2013 г.

19-ти на гигантския слалом при момчетата до 14 г днес се нареди Иван Обецанов, а Иван Керанджиев е 38-и. И двамата си състезатели на СК „Юлен“. В слалома при момчетата до 16 г Аспарух Соколов (СК „Витоша ски“) е 20-ти, Боян Гребенчарски (СК „Витоша ски“) е 37-и, а Ивайло Господинов (СК „Мотен“) – 48-и. В същата възрастова група при момичетата Ева Колева (СК „Витоша ски“) е 35-а, а Елена Главчева („Юлен“) - 37-а. На 28 януари (събота) във Фолгария ще се проведат слалом за децата до 14 г и гигантски слалом за тези до 16 г.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Банско приема за първи път световна и европейска купа по сноуборд

Българската федерация по ски получи поредно признание по време на календарната конференция на ФИС в Порторож.

Талантите ни в сноуборда са отбор на месец март

Младите ни звезди в сноуборда Тервел Замфиров, Кристиан Георгиев, Петър Гергьовски и Александър Кръшняк спечелиха 9 гласа от общо 25 на спортните редакции в анкетата на Пресклуб „България“ за март.

Българска федерация по ски отпразнува своя 100-годишен юбилей

Българската федерация по ски отпразнува подобаващо своя 100-годишен юбилей.

генерални спонсори
партньори