С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Милуш Панчев със силно представяне за купа „Тополино“

Успешно се представи днес Милуш Панчев в гигантския слалом за купа „Тополино“, което е неофициално световно първенство по ски за деца до 16 г. При момчетата до 14 г Панчев, който е състезател на СК „Юлен“ зае престижното шесто място на 1,49 сек от победителя Елиас Мунд (Гер). Това е най-доброто класиране на български талант след двете поредни победи на слалом за купа „Тополино“ на Алберт Попов през 2012 и 2013 г.

19-ти на гигантския слалом при момчетата до 14 г днес се нареди Иван Обецанов, а Иван Керанджиев е 38-и. И двамата си състезатели на СК „Юлен“. В слалома при момчетата до 16 г Аспарух Соколов (СК „Витоша ски“) е 20-ти, Боян Гребенчарски (СК „Витоша ски“) е 37-и, а Ивайло Господинов (СК „Мотен“) – 48-и. В същата възрастова група при момичетата Ева Колева (СК „Витоша ски“) е 35-а, а Елена Главчева („Юлен“) - 37-а. На 28 януари (събота) във Фолгария ще се проведат слалом за децата до 14 г и гигантски слалом за тези до 16 г.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Калина Недялкова спечели първия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Националката Калина Недялкова спечели първия старт при жените от Купа „Рол ски“ в Сапарева баня.

Владимир Зографски с трета победа във веригата Гран при

Владимир Зографски продължи и днес доминацията си в лятната верига Гран При по ски-скок.

Влади Зографски удържа първото място във веригата Гран при

Най-добрият ни ски скачач, Владимир Зографски, днес завърши шести в поредния старт от лятната верига Гран При

генерални спонсори
партньори