С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Гьошарков и Койнакова взеха титлите в слоупстайла от Държавното първенство по сноуборд

Петър Гьошарков (НСА - на снимката) спечели титлата в дисциплината "слоупстайл" при мъжете на Държавното първенство по сноуборд, което се проведе на фън парка в Боровец. Организатори са БФСки и „Бороспорт“.
Гьошарков получи 86.00 точки при второто си изпълнение, с което заслужи златото. Втори остана Симеон Чалъков (Бороборд) със 71.00 точки, а трети се нареди Борислав Стоянов (ОуТиПи) с 69.33 точки.
В същата дисциплина при жените триумфира Димана Койнакова (НСА) със 73.00 точки, пред Теодора Илиева (Спорт Екстрийм) с 60.33 точки и Михаела Иванова (НСА) с 58.00 точки.
В надпреварата в слоупстайла в ските-свободен стил Петър Диманов стана шампион на България, като постигна 71.00 точки. Среброто взе Евгени Пенков с 63.00 точки, а с бронза се окичи Алекс Лефковиц с 59.00 точки.
Шампионатът завършва утре с дисциплината "Биг еър".

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Пешков и Димитрова спечелиха масовия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Даниел Пешков и Валентина Димитрова спечелиха масовия старт на 10 км (свободен стил) при мъжете и жените от втория ден на Купа „Рол ски“ в Сапарева баня.

Калина Недялкова спечели първия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Националката Калина Недялкова спечели първия старт при жените от Купа „Рол ски“ в Сапарева баня.

Владимир Зографски с трета победа във веригата Гран при

Владимир Зографски продължи и днес доминацията си в лятната верига Гран При по ски-скок.

генерални спонсори
партньори