С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Гьошарков и Койнакова взеха титлите в слоупстайла от Държавното първенство по сноуборд

Петър Гьошарков (НСА - на снимката) спечели титлата в дисциплината "слоупстайл" при мъжете на Държавното първенство по сноуборд, което се проведе на фън парка в Боровец. Организатори са БФСки и „Бороспорт“.
Гьошарков получи 86.00 точки при второто си изпълнение, с което заслужи златото. Втори остана Симеон Чалъков (Бороборд) със 71.00 точки, а трети се нареди Борислав Стоянов (ОуТиПи) с 69.33 точки.
В същата дисциплина при жените триумфира Димана Койнакова (НСА) със 73.00 точки, пред Теодора Илиева (Спорт Екстрийм) с 60.33 точки и Михаела Иванова (НСА) с 58.00 точки.
В надпреварата в слоупстайла в ските-свободен стил Петър Диманов стана шампион на България, като постигна 71.00 точки. Среброто взе Евгени Пенков с 63.00 точки, а с бронза се окичи Алекс Лефковиц с 59.00 точки.
Шампионатът завършва утре с дисциплината "Биг еър".

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори