С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Призьори от Държавното първенство по ски скок

Държавното първенство по ски скок за младша, старша и юноши младша възраст се проведе в Жири (Слвн). Участие взеха 20 състезатели от 4 клуба в 5 възрастови групи. Топлото и дъждовно време създаде трудности на организаторите, но състезателите се справиха отлично с предоставените им условия.

Първи при юношите младша е Николай Колев (ОуТиПи), пред Ивайло Димитров (ОуТиПи) и добромир Ташков (Витоша ски).

При момичетата младша победата е за Ива Карадимова (ОуТип). Среброто взе Рая Кръстанова (ОуТиПи), а бронзът е за Ивет Щерева (Бояна Тийм).

В същата възрастова група при момчетата, шампион е Цветан Тонев (ОуТиПи), пред Данаил Павлович (Бояна Тийм) и Александър Ваташки (Бояна Тийм).

Първа при момичетата старша е Весела Карадимова (ОуТиПи), пред Божидара Бакова (Бояна Тийм) и Виктория Кръстанова (ОуТиПи).

При момчетата старша първи е Мартин Христов (Бояна Тийм), пред Денислав Блажев (Бояна Тийм) и Алек Фешев (Бояна Тийм).

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори