С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Призьори от Държавното първенство по ски скок

Държавното първенство по ски скок за младша, старша и юноши младша възраст се проведе в Жири (Слвн). Участие взеха 20 състезатели от 4 клуба в 5 възрастови групи. Топлото и дъждовно време създаде трудности на организаторите, но състезателите се справиха отлично с предоставените им условия.

Първи при юношите младша е Николай Колев (ОуТиПи), пред Ивайло Димитров (ОуТиПи) и добромир Ташков (Витоша ски).

При момичетата младша победата е за Ива Карадимова (ОуТип). Среброто взе Рая Кръстанова (ОуТиПи), а бронзът е за Ивет Щерева (Бояна Тийм).

В същата възрастова група при момчетата, шампион е Цветан Тонев (ОуТиПи), пред Данаил Павлович (Бояна Тийм) и Александър Ваташки (Бояна Тийм).

Първа при момичетата старша е Весела Карадимова (ОуТиПи), пред Божидара Бакова (Бояна Тийм) и Виктория Кръстанова (ОуТиПи).

При момчетата старша първи е Мартин Христов (Бояна Тийм), пред Денислав Блажев (Бояна Тийм) и Алек Фешев (Бояна Тийм).

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори