С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Призьори от Държавното първенство по ски скок

Държавното първенство по ски скок за младша, старша и юноши младша възраст се проведе в Жири (Слвн). Участие взеха 20 състезатели от 4 клуба в 5 възрастови групи. Топлото и дъждовно време създаде трудности на организаторите, но състезателите се справиха отлично с предоставените им условия.

Първи при юношите младша е Николай Колев (ОуТиПи), пред Ивайло Димитров (ОуТиПи) и добромир Ташков (Витоша ски).

При момичетата младша победата е за Ива Карадимова (ОуТип). Среброто взе Рая Кръстанова (ОуТиПи), а бронзът е за Ивет Щерева (Бояна Тийм).

В същата възрастова група при момчетата, шампион е Цветан Тонев (ОуТиПи), пред Данаил Павлович (Бояна Тийм) и Александър Ваташки (Бояна Тийм).

Първа при момичетата старша е Весела Карадимова (ОуТиПи), пред Божидара Бакова (Бояна Тийм) и Виктория Кръстанова (ОуТиПи).

При момчетата старша първи е Мартин Христов (Бояна Тийм), пред Денислав Блажев (Бояна Тийм) и Алек Фешев (Бояна Тийм).

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Зографски със 17-то място на голямата шанца в Рука

Владимир Зографски зае 17-то място във втория старт за Световната купа за новия сезон на голямата шанца в Рука (Финл).

Алберт Попов продължава с тренировките в Кабдалис

Най-добрият български алпиец Алберт Попов продължава тренировките в шведския курорт Кабдалис. Попов и неговият екип са там вече втора седмица.

Даниел Пешков и Калина Недялкова с по 2 титли от държавното с ролкови ски

Даниел Пешков (Банско) и Калина Недялкова (Александър Логистик) спечелиха до момента по две титли от лятното държавно по ски бягане с ролкови ски.

генерални спонсори
партньори