С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Силен финал на сезона в Световната купа за Радослав Янков

Звездата на българския сноуборд Радослав Янков завърши подобаващо сезона в Световната купа. На финалите в Берхтесгаден (Гер) той зае седмо място в паралелния слалом. В решителната битка за място в топ 4 Янков бе изпреварен с нищожните 3 стотни от Арвид Аунер (Ав).
На финала австриецът бе победен от сънародника си Фабиан Обман, за който това бе първа победа за СК. Успехът обаче му осигури малкия глобус в паралелния слалом и голямата Световна купа. За Янков резултатът днес бе трети по сила след този в Банско (четвърти) и в Блу Маунтийн (шести). Той бе и седми на световното в Грузия. В крайното класира за Световната купа Янков е 16-и. В подреждането за паралелен слалом е 12-ти, а в паралелния гигантски е 20-ти.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори