С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Откриха Световното по сноуборд за младежи в Банско

Световното първенство по сноуборд за младежи и девойки в Банско бе открито официално с шествие, водено от кукери. Състезатели и треньори се придвижваха от хотел "Стражите", където са настанени до долната станция на кабинковия лифт, където бе церемонията.
На световното участват състезатели от Австралия, Австрия, България, Канада, Чехия, Великобритания, Германия, Гърция, Унгария, Италия, Япония, Република Корея, Нидерландия, Полша, Швейцария, Украйна и САЩ.
Първенството бе открито от състезателният директор на международната федерация по ски Петер Крогол.
Участниците бяха приветствани от Цеко Минев, член на борда на международната федерация и президент на българската и кмета на града Иван Кадев.
Младите танцьори от ТФ "Забавление" към читалището в Банско и гласовитите певци от "Банскалии" забавляваха гостите след церемонията.
Първенството започва в петък с паралелен гигантски слалом.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори