С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Цеко Минев бе преизбран за нов 5-годишен мандат начело на БФСки

Цеко Минев бе преизбран единодушно за председател на Българската федерация по ски за нов 5-годишен мандат. Това стана по време на редовното отчетно-изборно събрание на БФСки, което се проведе днес в ММС. За Минев, който ръководи федерацията от 2003 г, това ще е пети пореден мандат, като той също така е и член на Съвета на Международната федерация по ски и сноуборд.

На форума на БФСки присъстваха 13 клуба от всички спортове. Дискутирани бяха както резултатите на водещите състезатели на БФски за последния 5-годишен цикъл, така и много важни за клубовете въпроси свързани с подобряване на инфраструктурата за зимни спортове, финансирането на клубовете по места, и подкрепа от страна на държавата и местните власти за развитие на белите спортове. Отчетена бе необходимостта от активна позиция на клубове и федерация пред обществото и съответните държавни органи за подобряване условията за спорт и свързаните с тях брой функциониращи клубове и състезатели. Набелязани бяха конкретни съвместни мерки за инициативи свързани с паралелното кариерно развитие на спортистите с оглед ранното им отказване от активния спорт. Единодушно бе гласуван и годишния счетоводен отчет на федерацията за 2022 г и доклада на експерт счетоводителя. Членовете на Общото събрание гласуваха за освобождаване от отговорност на Председателя и членовете на УС за дейността през отчетния период. След избора с пълно мнозинство на нов председател бе избран и нов управителен съвет в състав Бояна Попова, Пепа Мицева, Илия Ел Фелеки, Красимир Хаджидинев, Георги Бобев, Радослав Янков, Иво Цеков и Андрей Балевски. Приет бе и бюджета на федерацията за календарната 2023 г.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори