С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Владимир Зографски е 15-ти на Европейските игри в Полша

Владимир Зографски завърши на 15-о място на малката шанца на Европейските игра в Полша.
В квалификациите той направи скок от 98 метра, като събра 117,8 точки и се класира за финала, като в първия опит се нареди на 12-а позиция от 30 участници, които продължиха в надпреварата.
Във финала, Зографски прелетя на 101 м и получи 117,7 т. Така с общо 235,5 точки той приключи на 15-о място в крайното класиране.
Победител стана австриецът Даниел Чофениг с 270,3 точки. Втори остана сънародникът му Ян Хьоръл с 262,7 точки, а на трето място завърши швейцарецът Грегор Дешвандер с с 258 точки.
фото БОК, Любомир Асенов, Lap.bg

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Фотоизложба представя 100-годишнината на ски спорта в България

При голям интерес Българска федерация по ски, Столична община и Фондация „София – европейска столица на спорта“ откриха днес фотоизложбата „100 години ски спорт в България“.

БФСки организира за първи тренировъчен лагер по сноуборд на ФИС в България

Българската федерация по ски организира за първи път тренировъчен лагер под егидата на ФИС по алпийски сноуборд.

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“.

генерални спонсори
партньори