С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Калин Златков със силен резултат на слалом в Нова Зеландия

Талантливият български национал в алпийските ски, Калин Златков, зае престижното 11-то място на слалома в Кардрона (Нова Зеландия), който е от ранга на Европейската купа. Калин завърши на 1,70 секунди от победителя, Флавио Витале (Фр).
Другият ни участник, Константин Стоилов, не завърши първия манш. Двамата, заедно с треньора Василис Димитриадис, са на едномесечен подготвителен лагер на сняг в Нова Зеландия. За първи път нашите национали се подготвят за новия сезон на такава географска ширина.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

„Научи се да караш ски“ на Беклемето преключи със 188 обучени деца

Точно 188 деца от 1 до 4 клас завършиха своето обучение на Беклемето по ски и ски бягане в 15-ото издание на „Научи се да караш ски“.

Алберт Попов получи приза за „Спортист №1 на София“ за 2023 г

Попов заслужи признанието „Спортист №1 на София за 2023 г.“ с първия си подиум в Световната купа по алпийски ски при третото място на слалома в Палисейдс Тахо и с 15-ата позиция в крайното класиране за дисциплината през сезона.

 

243 745 лв. за деца в нужда събраха на благотворителна вечеря в Банско

На 10 февруари 2024 г. Visa България, Българската федерация по ски (БФСки) и Fibank (Първа инвестиционна банка) организираха специална гала вечеря, която обедини известни личности около кауза на Българската спортна федерация за деца и младежи в риск.

 

генерални спонсори
партньори