С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

10 дни до старта на надпреварата с ролкови ски в София

Точно 10 дни остават до старта на атрактивната надпревара с ролкови ски – Купа „София“. Състезанието, организирано от Българската федерация по ски с подкрепата на София – Европейска столица на спорта, ще се проведе на 22 септември около голямата поляна при фонтана в Южния парк. То е част от инициативите по повод Европейската седмица на спорта - „Be Active“ на Министерството на младежта и спорта.

В дисциплината "Спринт (свободен стил)" ще може да се включат представители на всички възрастови групи – 12 г., 14 г., 16 г., 18 г. , както мъже, така и жени.
Надпреварата е с начален час 9,30 ч, като след финалите ще е и церемонията по награждаването на призьорите.
За участие в Купа „София“ са поканени всички клубове по ски бягане. Очаква се да стартират най-добрите български състезатели от съответните възрастови групи.
Елате да ги подкрепим и да се насладим на атрактивната надпревара, която от много години се провежда за първи път в София.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Пешков и Димитрова спечелиха масовия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Даниел Пешков и Валентина Димитрова спечелиха масовия старт на 10 км (свободен стил) при мъжете и жените от втория ден на Купа „Рол ски“ в Сапарева баня.

Калина Недялкова спечели първия старт за Купа „Рол ски“ в Сапарева баня

Националката Калина Недялкова спечели първия старт при жените от Купа „Рол ски“ в Сапарева баня.

Владимир Зографски с трета победа във веригата Гран при

Владимир Зографски продължи и днес доминацията си в лятната верига Гран При по ски-скок.

генерални спонсори
партньори