С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

10 дни до старта на надпреварата с ролкови ски в София

Точно 10 дни остават до старта на атрактивната надпревара с ролкови ски – Купа „София“. Състезанието, организирано от Българската федерация по ски с подкрепата на София – Европейска столица на спорта, ще се проведе на 22 септември около голямата поляна при фонтана в Южния парк. То е част от инициативите по повод Европейската седмица на спорта - „Be Active“ на Министерството на младежта и спорта.

В дисциплината "Спринт (свободен стил)" ще може да се включат представители на всички възрастови групи – 12 г., 14 г., 16 г., 18 г. , както мъже, така и жени.
Надпреварата е с начален час 9,30 ч, като след финалите ще е и церемонията по награждаването на призьорите.
За участие в Купа „София“ са поканени всички клубове по ски бягане. Очаква се да стартират най-добрите български състезатели от съответните възрастови групи.
Елате да ги подкрепим и да се насладим на атрактивната надпревара, която от много години се провежда за първи път в София.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори