С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

10 дни до старта на надпреварата с ролкови ски в София

Точно 10 дни остават до старта на атрактивната надпревара с ролкови ски – Купа „София“. Състезанието, организирано от Българската федерация по ски с подкрепата на София – Европейска столица на спорта, ще се проведе на 22 септември около голямата поляна при фонтана в Южния парк. То е част от инициативите по повод Европейската седмица на спорта - „Be Active“ на Министерството на младежта и спорта.

В дисциплината "Спринт (свободен стил)" ще може да се включат представители на всички възрастови групи – 12 г., 14 г., 16 г., 18 г. , както мъже, така и жени.
Надпреварата е с начален час 9,30 ч, като след финалите ще е и церемонията по награждаването на призьорите.
За участие в Купа „София“ са поканени всички клубове по ски бягане. Очаква се да стартират най-добрите български състезатели от съответните възрастови групи.
Елате да ги подкрепим и да се насладим на атрактивната надпревара, която от много години се провежда за първи път в София.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Банско приема за първи път световна и европейска купа по сноуборд

Българската федерация по ски получи поредно признание по време на календарната конференция на ФИС в Порторож.

Талантите ни в сноуборда са отбор на месец март

Младите ни звезди в сноуборда Тервел Замфиров, Кристиан Георгиев, Петър Гергьовски и Александър Кръшняк спечелиха 9 гласа от общо 25 на спортните редакции в анкетата на Пресклуб „България“ за март.

Българска федерация по ски отпразнува своя 100-годишен юбилей

Българската федерация по ски отпразнува подобаващо своя 100-годишен юбилей.

генерални спонсори
партньори