С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Влади Зографски удържа първото място във веригата Гран при

Най-добрият ни ски скачач, Владимир Зографски, днес завърши шести в поредния старт от лятната верига Гран При. На 90-метровата шанца в Рашнов, Румъния, самоковецът бе трети след първия опит с 91 м и 117,6 т.

Във финалния скок, Влади постигна 89 м и събра общ сбор от 233 т, което му отреди шестото място. Победата е за Грегор Дешванден (Швейцария) – 243,7 т (93 и 92 м).

За Зографски това бе първи старт в лятната Гран При извън подиума, след 2 победи и 2 втори места. Независимо от шестото място днес, обаче, той удържа първото място в генералното класиране с 400 т. Дешванден е втори с 334 т. Утре в Рашнов е следващият старт от веригата Гран При, който пак ще е на 90-метровата шанца.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори