С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Влади Зографски се цели в топ 5 за Световната купа

Най-добрият ни ски скачач Владимир Зографски заяви във видеообръщение до медиите днес по време на пресконференцията, че целта му за новия сезон е място в топ 5 на Световната купа. През октомври националът ни стана първият българин, който спечели лятната верига Гран при по ски скок.
„Минаха първите стартове за Световната купа. Чувствам се силен. Скоковете ми са на едно добро ниво. Предстоят ми стартове този уикенд в Лилехамер, където се надявам да се представя на много добро ниво. След спечелената лятна Гран при в която сами на себе си доказахме, че можем да бъдем на най-високото ниво в ски скоковете целите ми за новия сезон в Световната купа са много високи. Очаквам успешен сезон. Целите са ни да се борим за място в топ 5 на Световната купа и да подобряваме рекордите в ски скока на България“, разказа Влади Зографски.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори