С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Младите ни сноубордисти се подготвят в Банско

Най-добрите млади български сноубордисти провеждат интензивни тренировки на Банско. Световните шампиони при младежите за 2023 г., Тервел Замфиров и Петър Гергьовски, сребърният медалист Александър Кръшняк и четвъртият от първенството на планетата в Банско, Кристиян Георгиев, дават най-доброто от себе си по отлично подготвената писта „Юлен“. Четиримата се подготвят под вещото ръководство на националния треньор на младежите, Анатолий Замфиров. Младите таланти ще тренират в Банско, докато дойде време за Световната купа в Пампорово (20-21 януари).

От утре в Банско ще се подготвя и звездата ни в алпийските ски, Алберт Попов. На 28 и 29 декември под Тодорка ще се проведат и двата старта за купа „Юлен“ в алпийските ски, които са от календара на ФИС. Организатор е „Юлен“ АД.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори