С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Естер Ледецка с първи тренировки в Пампорово

Трикратната олимпийска шампионка Естер Ледецка направи първи тренировки в Пампорово. Чехкинята пристигна първа в родопския курорт от заявените 97 състезатели от 16 нации. Заедно с нея по тренировъчното трасе караха и асът ни Радослав Янков, словенската звезда Рок Маргуч, както и останалите български състезатели. Утре тренировките продължават в две сесии от 8 до 13:00 часа. Церемонията по откриването ще започне в 18:00 ч в зала „Родопи“ на хотел „Перелик“. Веднага след нея от 18:30 ч е и тегленето на жребия за топ състезателите. Пампорово приема за първи път стартове за Световната купа на ФИС. В събота и неделя ще се проведат два паралелни слалома при мъжете и жените. Квалификациите и в двата дни са от 9:00 ч, а финалите от 13:00 ч.

Междувременно екипите на БФСки и „Пампорово“ АД завършиха финалната зона на писта „Стената“, където ще се проведе Световната купа. Така всичко за първото домакинство на Пампорово на състезания от най-високия ранг на ФИС вече е готово.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори