С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Трето място на сноуборд крос в Италия за Коцинова и Ерменков

Талантливите Андреа Коцинова и Ивайло Ерменков заеха трети места в състезанието по сноуборд крос за купата на Италия, проведено в Колере. Състезанието, разгърнато на високоскоростно трасе подготвено за Европейска купа, привлече участието на 31 юноши и 16 девойки от отборите на Австрия, Италия, Франция, както и българските представители от клубовете Мотен и Блейд.

На 3-ти февруари Коцинова от Блейд завоюва третото място, докато Иванов от Мотен и Ерменков от Блейд заемат съответно девето и десетото място. На следващия ден, 4-ти февруари, Ерменков се качи на третото стъпало на подиума, Коцинова финишира четвърта, а Иванов зае петото място.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори