С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Трето място на сноуборд крос в Италия за Коцинова и Ерменков

Талантливите Андреа Коцинова и Ивайло Ерменков заеха трети места в състезанието по сноуборд крос за купата на Италия, проведено в Колере. Състезанието, разгърнато на високоскоростно трасе подготвено за Европейска купа, привлече участието на 31 юноши и 16 девойки от отборите на Австрия, Италия, Франция, както и българските представители от клубовете Мотен и Блейд.

На 3-ти февруари Коцинова от Блейд завоюва третото място, докато Иванов от Мотен и Ерменков от Блейд заемат съответно девето и десетото място. На следващия ден, 4-ти февруари, Ерменков се качи на третото стъпало на подиума, Коцинова финишира четвърта, а Иванов зае петото място.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

ФИС с отлична оценка за детските стартове по ски за Купа „Капи“

Най-голямото международно състезание по ски за деца в България – купа „Капи“ събра в Банско 200 таланти от рекордните за този ранг надпревари 12 държави. Организатори на събитието бяха „Юлен“ АД и БФСки.

Купа „Пампорово“ събра за 2 слалома талантите в ските до 16 г

Купа „Пампорово“ събра за два слалома младите ни таланти в ските до 14 и до 16 години.

БФСки проведе днес общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес общо събрание във връзка с изискване в програмата за финансиране на спортните клубове на Министерството на младежта и спорта.

генерални спонсори
партньори