С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Георги Атанасов е треньор №1 на България за месец януари

Националният треньор по сноуборд Георги Атанасов-Джоко получи днес приза на „Пресклуб България“ за треньор №1 на месец януари. Медиите в България оцениха високо работата на Атанасов, който изведе Радо Янков до трето и пето място на Световната купа в Пампорово (20-21 януари). „Винаги съм казвал, че работим не за награди, а за емоцията, която преживяваме. Беше наистина страхотно състезание и емоция. Надявам се да продължаваме да радваме хората“, добави Атанасов.

След отменени два старта от календара на Световната купа, Янков коментира, че все пак е успял да направи добри тренировки на сняг предвид условията. Атанасов разкри, че Виктор Гичев, който е рейс директор на ФИС за Световната купа по сноуборд, го е уверил от Полша, че засега има достатъчно сняг и домакините работят по осигуряването на състезанието. Възможно е последният старт за сезона в Германия да бъде отменен, но ако това се случи, Радослав Янков може да участва в състезание от по-нисък ранг в Швейцария. „Всеки се опитва да се нагажда спрямо новата програма. Това са нормални неща от професионалния спорт“, каза още Радослав Янков по повод промените в програмата на стартовете от Световната купа.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори