С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Започна държавно първенство по ски бягане в Куртово

Държавното първенство по ски бягане (U12-U16) в Куртово стартира днес с дисциплината спринт. Организатор е Българската федерация по ски. При момичетата до 12 г първа е Християна Банкова (Паничище 2009), а при момчетата в същата възрастова група №1 е Денис Туйов (Паничище 2009). В старшата възраст (U14) победите са за Сияна Мъглова (Паничище 2009) и Георги Стойчев (Тритон Екстрийм). При девойките младша възраст (U16) шампионка е Стефани Йорданова (Амбарица Ски), а при юношите младша спечели Боримир Николов (Александър Логистик). В награждаването на призьорите участваха Георги Бобев, вицепрезидент на БФСки, Иван Бирников, технически делегат на състезанието и треньорите на победителите. Участие в първата дисциплина взеха 9 клуба със 123 състезатели. Първенството продължава до неделя със стартове в класическия стил и преследване, свободен стил.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

Банско приема за първи път световна и европейска купа по сноуборд

Българската федерация по ски получи поредно признание по време на календарната конференция на ФИС в Порторож.

генерални спонсори
партньори