С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Сноубордистите ни със страхотен успех на световното за младежи

Поредно силно представяне на световно по сноуборд за младежи записаха днес българските таланти. В Лахтал (Ав) Тервел Замфиров спечели квалификацията в паралелния гигантски слалом и даде заявка да повтори титлата си от Банско 2023. Александър Кръшняк бе втори, Кристиан Георгиев – четвърти и Петър Гергьовски - седми. На финалите звездите ни спечелиха два медала. Тервел Замфиров отстъпи първото място на Самуел Вьоташек (Гер). Петър Гергьовски спечели малкия финал и бронза срещу Кристиан Георгиев, а Александър Кръшняк взе петото място. При девойките Андреа Коцинова е 21-ва, а Аглика Георгиева е 28-ма. Утре е паралелният слалом в който Гергьовски взе титлата в Банско, Кръшняк бе втори, а Георгиев е четвърти.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори