С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Завърши финалният лагер на „Научи се да караш ски“

С много емоции, нови умения в ските и нови приятелства завърши финалният лагер от 15-то издание на проекта „Научи се да караш ски“. Участие в лагера в Банско взеха най-добре представилите се момчета и момичета от обучението в ски зоните Пампорово, Витоша, Банско, Боровец и Троян/Беклемето. По време на 4-дневният лагер учениците бяха обучавани от професионалните ски инструктори от „Юлен“. Отличните снежни условия в ски зона Банско спомогнаха за ползотворното преминаване на лагера. По време на престоя си учениците имаха среща с най-добрият ни алпиец Алберт Попов, който им подари свои картички с автограф и се снима с всички. Финалистите изгледаха на живо и награждаването на призьорите от националното и балканското първенство по ски в Банско и се снимаха на почетната стълбичка с призьорите. На финала всички участници получиха подаръци от домакините от „Юлен“ и А1.

„Научи се да караш ски“ е най-социално ориентираната инициатива на Българската федерация по ски, Министерството на младежта и спорта и Регионалните управления по образование, с подкрепата на телекомуникационната компания А1. През 2024 г през програмата преминаха 2028 ученици от 1 до 4 клас. С тях общия брой на обучените деца в „Научи се да караш ски“ за 15 години вече премина 40 000.

Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори