С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Президентът на Българската федерация по ски (БФСки) Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски. Това стана по време на редовния конгрес на ФИС, който се проведе в исландската столица Рейкявик. Гласуването бе за 18-членен Изпълком, като кандидатите бяха 23-ма. Мандатът е 2-годишен.

Президентът на родната ски централа е първият и единствен българин, който е член на най-висшето ръководство на ФИС. През 2021 г. по време на извънредния конгрес на Международната федерация по ски Минев, който е и вицепрезидент на Българския олимпийски комитет, за първи път бе избран в Изпълкома. Следващият конгрес на ФИС ще се проведе през 2026 г в Белград.

 
Пл. Вълков, пресаташе БФСКИ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори