С използването на сайта Вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване и персонализиране на съдържанието, както и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Съгласявам се

С купа "Еко - хотел Здравец" започват празненствата на Спортен Ски Клуб "Тракия - САГ" гр. Пловдив по случай 20 годишния му юбилей

Станалото вече традиционно състезание по алпийски дисциплини за деца 6-12г. - Купа "Еко - хотел Здравец" ще се проведе на 9ти февруари. В Парк Родопи, на пистата на Еко - хотел Здравец участие в надпреварата ще вземат над 200 деца от 14 клуба, членове на БФСки. Състезанието е кръг учредената от Българската Федерация по ски: купа "Надежди Джуниър" за деца от 6 до 12 години. Освен големите предметни награди и купите за победителите, всеки участник ще получи торбичка с лакомства, любезно предоставени от Чипита България и Бонбонена фабрика Алпи - гр. Асеновград, Балкан Стар - гр. Пловдив и Захарен комбинат Кристал.
За първа година град Пловдив е включен в Националната програма "Научи се да караш ски". На местно ниво проектът на БФСки, МОН и РИО гр. Пловдив ще се осъществи от ССК "Тракия - САГ", с любезната помощ на ски фабрика Амерспорт, гр. Чепеларе. От 11ти до 21ви февруари 100 деца от две пловдивски училища ще бъдат обучавани от квалифицираните специалисти на ССК "Тракия - САГ". Идеята на клуба е да се възроди традицията от миналото, когато всеки сезон на ски са се обучавали над 1000 деца от Пловдивския регион.

Лазар Моллов ССК "Тракия - САГ

БФСки проведе годишното отчетно общо събрание

Българската федерация по ски проведе днес годишното отчетно общо събрание.

Президентът на БФСки Цеко Минев бе преизбран на член на Изпълкома на ФИС

Цеко Минев бе преизбран днес за трети пореден път за член на Изпълкома на Международната федерация по ски

БФСки награди най-добрите за сезон 2023/24

Българската федерация по ски награди на официална церемония днес най-добрите състезатели в отделните направления за сезон 2023/2024.

генерални спонсори
партньори